NIKO

LEHTONEN

"Ihmisten, asioiden ja eri näkemyksien hyväksyminen perustuu oman tietoisuuden rajoille"

KEHOX AMMATINHARJOITTAJA, Valmentaja, Koulutettu hieroja, PT, Fysioterapeuttiopiskelija AMK

SOSIAALINEN  | SITOUTUNUT | INNOVATIIVINEN

Erikoistunut:

  • Urheiluvammojen hoito.

  • Manuaalinen käsittely, Kaltenborn- & Naprapatia-tekniikat.

  • Urheiluvalmennus.

  • Hieronta ja pehmytkudoskäsittelyt.

Sporttinen yläfemma!

Olen Niko, energinen ja ulospäinsuuntautunut hyvinvointialan moniottelija.

Oma intohimo kaikenlaiseen liikkumiseen ja muiden auttamiseen ovat johdattaneet minua eteenpäin kohti unelma-ammattiani: Koulutettu hieroja & Valmentaja sekä (Fysioterapeuttiopiskelija amk). Tiesin jo nuorena anatomian kirjoja lukiessa sekä sali harjoitteita aloittaessa vuonna 2003, että haluan auttaa muita työkseni.

 

Pystyn monin keinoin auttamaan juuri sinua ja vaikuttamaan yksilön ja yhteisöiden hyvinvointiin. Suhtaudun työhöni intohimolla ja minulle jokainen kohtaaminen on tärkeä.

Olen sitä mieltä, että jokaisen meistä tulee tulla kuulluksi oman tilanteensa kanssa, jonka vuoksi tärkeimpänä arvona pidän kiireettömyyttä omassa tekemisessäni.

 

Nojaudun työssäni tieteellisesti tutkittuun tietoon ja näyttöihin, mutta huomioin elämän ja arjen mukanaan tuomat moninaiset muuttujat. Minulla on itse myös kokemusta kuntoutujana ACL- ja selkävammoista, joten samaistumispintaa löytyy. Toimin kokemukseni ja koulutukseni ansiosta myös tulkkina tieteellisten menetelmien avaamisessa helposti ja ymmärrettävästi.

 

Minulla on kattava työhistoria erilaisista liikunta- ja hyvinvointialan erityisasiantuntija tehtävistä vuodesta 2015, niin Suomesta kuin viimeisimpänä kokemuksena myös Yhdysvalloista, valmennustyö. Olen toiminut erilaisissa ympäristöissä ja projekteissa valmentajana, koulutettuna hierojana ja tapahtumatuotannossa sekä esimiestehtävissä liikunnallisessa iltapäiväkerhossa. Ohjaan siis myös mielelläni lapsia ja nuoria.

Juuri nyt viimeistelen Fysioterapian opintoja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkissa. Olen myös opiskellut kahden vuoden ajan manuaalisia käsittelytekniikoita Suomen ainoassa 

Naprapatian AMK koulutusohjelmassa.

 

Minulla on kilpaurheilutausta: Amerikkalaisesta jalkapallosta vuodesta 2004 sekä pidän myös Rugbysta. Kontaktiurheilu on yleisesti lähimpänä sydäntäni. Extremelajit, kiipeily ja arktiset vaellukset kiehtovat elämän nälkäistä persoonaani.

 

Uskon vahvasti, että "Ihmisten, asioiden ja eri näkemyksien hyväksyminen perustuu oman tietoisuuden rajoille", siksi haluankin olla avoin tälle ainutkertaiselle elämälle.

Koulutus: Fysioterapiaopiskelija amk, Koulutettu hieroja, PT, Liikunnan Ammattitutkinto, Procedos 3D-harjoittelu sekä muita täydentäviä koulutuksia.
Thesis: Liikennelentäjien työssä kohtaamat tuki- ja liikuntaelinoireet. (Survey)

Harrastukset: Matkustaminen, Surffaus, Jenkkifudis & Rugby, Ilmailu, Vaeltaminen sekä Kokkailu.
LinkedIn: Niko Lehtonen

Instagram: @nixlehtonen

Portfolio:

- Työharjoittelu 10 viikkoa: Urheilu Mehiläinen, Pre- & Post-op. kuntoutus.

- Nocco team trainer

- Tough Viking Finland 2017-2018, Toinen päävalmentaja

- KTP 07 pojat - Jalkapallo, Fysiikkavalmennus

- Peli-Karhut U14 tytöt - Koripallo, Fysiikkavalmennus

- Naisten jääkiekon MM-kisat 2019, Koulutettu hieroja

- Camp Winaukee USA New Hampshire, Fysiikkavalmentaja ja Lajivalmennus (Jefu)