PALVELUMME

"Emme usko pelkkään kädenpuristukseen ja kotiohjeisiin"

VALMENNUS | HIERONTA | PALAUTUMINEN

Tarjoamme saman katon alla: Hierontaa sekä manuaalista käsittelyä yhdistettynä valmennukseen ja palautumiseen.

Manuaalinen hoito yhdistettynä fyysiseen harjoitteluun luo mahdollisuuden ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen ja toimintakyvyn parantamiseen.

Meidän palvelumme sinun hyvinvointisi eteen on paljon muutakin kuin kädenpuristus ja kotiohjeita.

Toteutamme hoitomme manuaalisia tekniikoita hyödyntäen. Aloitamme aina kuuntelemalla ja tutkimalla asiakkaan. Tärkein tietomme, jota voimme tilastasi saada on se jonka kerrot meille.

Hoito on aina uniikkia ja yksilöllistä, aivan kuten koetut kiputilatkin. Huomioimme tutkiessamme ja hoidoissamme myös arjen- ja elämänmuuttujat.

Manuaalinen käsittely voidaan yleisesti kiteyttää:

 

"Manuaalinen käsittely on käsin tehtävä hoitotoimenpide, jolla pyritään parantamaan pehmytkudoksen aineenvaihduntaa sekä lisäämään liikettä nivelissä ja tuottamaan terapeuttinen sekä parantava vaste yksilön terveydelle. - K E H O X

IHMISELTÄ - IHMISELLE

Sinun Kehox hoitotapahtuma sisältää aina alkukartoituksen ja testaamisen. Tämän jälkeen käytämme hoitomuotoina manuaalista terapiaa: Pehmytkudoskäsittelyt; hieronta ja mobilisoinnit, näistä puhutaan kuitenkin asiakkaan kanssa aina tapauskohtaisesti. Hoidon jälkeen tulet saamaan muutamia liikehoidollisia ohjeita kotihoidoksi, jolla ylläpidät hoidolla saavutettua kehon normaalia toimintaa.

 

Meillä hoitotapahtuma perustuu kiireettömyydelle ja yksilökohtaiselle hoidon suunnittelulle. Tutkimme ja suunnittelemme näiden avulla tarkat hoitotoimenpiteet sekä helposti seurattavan kuntoutusohjelman.

Ihmistä hoidetaan vaikuttamalla kaikkiin aisteihin.

kehoxtaustashoppiin.jpg

ALKUKARTOITUS & TUTKIMINEN

Sinun Kehox-hoitotapahtuma alkaa henkilökohtaisella alkukartoituksella ja kliinisellä testaamisella. Näiden perusteella valitsemme sinun tilanteeseesi sopivimman hoidon.

Näyttökuva 2020-02-11 kello 0.42.38.png

PALVELUT & HOITOTOIMENPIDE

Palveluissamme korostuu manuaaliset tekniikat, jotka tarjoavat mahdollisuuden välittömään kivunlievitykseen ja nivelten liikkuvuuksien lisääntymiseen. Niveltoiminnan parantaminen.

VideoCapture_20200126-202433-01.jpeg

HARJOITUSOHJELMA & PALAUTUMINEN

Oli kyse kivunlievityksestä tai kehon toiminnallisuuden parantamisesta, suunnittelemme sinulle ohjelman jota on helppo seurata ja toteuttaa. Ohjelmoinnissa yhdistyvät parhaat palata manuaalisesta hoidosta sekä fysiikkaharjoittelusta.

Valmennamme yksilöitä, yhteisöjä, seuroja ja yrityksiä. Liike on lääke ja tuomme sitä sinulle monessa muodossa.

Valmennus

Tarjoamme klassista hierontaa sekä urheiluhierontaa. Palveluissamme korostuu manuaalinen käsittely.

Hieronta & Manuaalinen

Oli tavoitteenasi sitten parantaa suorituskykyä tai lajiominaisuuksia meidän valmennuksessa se on mahdollista.

Urheilu

Palautuminen

Autamme sinua palautumisen eri muodoissa, sekä lievitämme kiputiloja ja suunnittelemme yksilökohtaisen kuntoutusohjelman.

Music induced analgesia

Music-induced analgesia (MIA). Musiikin vaikutus lääkkettömänä kivunlievittäjänä.

chestTAG.png