Search
  • Kehox

Kalenterit auki ja Keho edellä!

Hei,


Viime kirjoituksesta on vierähtänyt aikaa ja opiskelevalla yrittäjällä on pitänyt kiirettä vaihtelevan maailmantilanteen sekä opiskeluiden viimeistelyn kanssa.


Kaamos kääntyy kohti korkealle nousevaa auringon loistoa ja kevät kuitenkin etenee!

Allekirjoittanut on ollut todella kiireinen fysioterapiaopintojen kanssa ja tällä hetkellä menossa onkin viimeinen kevät!


Samalla on tullut tehtyä töitä hartiapankilla ja kuljettua noin 300km koulumatkaa edes-takaisin. Yrittäjyyden ja opiskelun yhdistäminen ei ole helppoa ja varsinkin kun rakentaa tyhjästä aivan uutta, vaatii se myös aikaa. Valmistuttuani aijon laittaa toteutukseen kaikki asiat joita olen tässä matkanvarrella suunnitellut. Kehox kasvaa ja kehittyy tulevaisuudessakin! Meillä mennää ihminen ja keho edellä, unohtamatta mielen jaksamista koska heijastuu kehosta ulos.


Kevät - Kesällä suoritan vielä kaksi klinikkaharjoittelua joista toinen on Lasten- ja Nuortenkuntouspalveluissa sekä toinen Luuleikkausosastolla jossa tehdään leikkauksen jälkeistä kuntoutusta ja arviointia.


*Aikaisemmin talvella toteutin 10 viikon mittaisen klinikkaharjoittelun Töölön, UrheiluMehiläisessä Pre- & Post-operatiivisella puolella.
Taannoin avi:n asettamasta kuntosalien sulusta johtuen varauskalenteri on myös ollut rauhoitettuna muutaman viikon.


Yrittäjä on myös ollut hakemassa kovuutta koulutukseen sekä kiinnitettynä lopputyössä. Nyt on jälleen kalenterissa aikoja kuitenkin varattavissa hierontaan / manuaaliseen käsittelyyn sekä valmennuksiin. Laitetaan kesäksi kehot kuntoon!


Erikoistunut:

- Selän epäspesifit kiputilat

- Lasten ja nuorten fysiikkavalmennus

- Urheiluvalmennus


Lajitaustaa Amerikkalaisesta jalkapallosta yli 14 vuoden ajalta. Olen ollut myös Yhdysvalloissa saamassa kovuutta koulutukseen lajin monipuolisen valmennuksen edistämiseksi.


Olen myös toiminut

- Naisten jääkiekon MM-kisoissa hierojana (mm2019)

- Peli-Karhut U14 koripallojoukkeen fysiikkavalmennus

- KTP 07 Jalkapallo fysiikkavalmennus


Lisätietoja ja varaamaan pääset verkkosivuiltani: WWW.KEHOX.NET

Tavitie 1, Vantaa @Salini sport center


Seuraa ja support!

@KEHOX_MED

#khx #kehox #kehoedellä #weturntides


Keho edellä! Ja keväisin terkuin!


Koulutettu hieroja & Valmentaja, Fysioterapeuttiopiskelija amk.

- Niko Lehtonen


**Laitetaan myös "Kerro kaverille kampanja!" Eli laitathan hyvän kiertämään ja suosittelet ystävälle jolla olisi tarvetta. Molemmat ansaitsevat -10% alennuksen toteutuneesta käynnistä!**
34 views0 comments

Recent Posts

See All
chestTAG.png