KEHOX

Kipu, kolotus, vammat ja muut määrittelemättömät oireet ovat meille kaikille tuttuja jossain muodossa. Näitä esiintyy elämän eri vaiheissa toisinaan enemmän ja toisinaan vähemmän. Tämä kaikki voi johtua elämäntilanteen muuttumisesta, urheiluvammojen tai onnettomuuksien seurauksena sekä myös aivan päivittäisistä rutiineista: Työ ja ergonomia, inaktiivisuus, stressistä ja monien muiden tekijöiden summana. Tämän vuoksi voi olla vaikeaa tunnistaan minkä alan ammattilainen on juuri oikea auttamaan sinua?

Kun puhutaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ajattelemme ihmistä kokonaisuutena. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus ja näiden yhteys toisiinsa on kiistaton.

Tämä myös ohjaa toimintaamme ja se näkyy palveluissamme.

Haluamme huomioida aina sinun tarpeesi ja tilanteesi.

 

Kehox on syntynyt tarpeesta tulla kuulluksi, haluamme ymmärtää elämän moninaisuutta. Tähän olemme keskittyneet myös hoidoissamme: hoidamme sinua kokonaisvaltaisesti manuaalisin tekniikoin ja yhdistelemme tähän elementtejä harjoitusterapiasta sekä haluamme optimoida kehosi omia liikkeitä. Tällä tavoin parannamme kehosi toimintaa ja luomme mahdollisuuden lääkkeettömään kivunlievitykseen. Annamme sinulle työkaluja jonka avulla pystyt parantamaan ja ylläpitämään kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi.

 

Kun maailmalla on kiire, meillä ei ole.

Meillä sinä olet keskiössä ja haluamme tarjota sinulle hoitoa joka on ihmiseltä - ihmiselle. Kun annat meille luvan auttaa, me autamme.

 

Ihmisellä on viisi aistia, me olemme kuudes.

 

 

- Team  K e h o x
WHITECOMMUNITY.png