KEHOX

Kipu, kolotus, vammat ja muut määrittelemättömät oireet ovat meille kaikille tuttuja jossain muodossa. Näitä esiintyy elämän eri vaiheissa toisinaan enemmän ja toisinaan vähemmän. Nämä kaikki voivat johtua elämäntilanteen muuttumisesta, urheiluvammojen tai onnettomuuksien seurauksena sekä myös aivan päivittäisistä rutiineista: Työ ja ergonomia, inaktiivisuus, stressistä ja monien muiden tekijöiden summana. Tämän vuoksi voi olla vaikeaa tunnistaa minkä alan ammattilainen on juuri oikea auttamaan sinua?

Kun puhutaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ajattelemme, että ihminen on psykofyysinen kokonaisuus.

Tämä myös ohjaa toimintaamme ja se näkyy palveluissamme.

 

Kehox on syntynyt tarpeesta tulla kuulluksi, haluamme ymmärtää elämän moninaisuutta. Tähän olemme keskittyneet myös hoidoissamme: hoidamme sinua kokonaisvaltaisesti manuaalisin tekniikoin ja yhdistelemme tähän elementtejä harjoitusterapiasta sekä haluamme optimoida kehosi omia liikkeitä. Tällä tavoin parannamme kehosi toimintaa ja luomme mahdollisuuden lääkkeettömään kivunlievitykseen. Annamme sinulle työkaluja joiden avulla pystyt parantamaan ja ylläpitämään kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi.

 

Kun maailmalla on kiire, meillä ei ole.

Meillä sinä olet keskiössä ja haluamme tarjota sinulle hoitoa joka on ihmiseltä - ihmiselle. Kun annat meille luvan auttaa, me autamme.

 

Ihmisellä on viisi aistia, me olemme kuudes.

 

 

- Team  K e h o x
WHITECOMMUNITY.png
chestTAG.png