Palvelut

Uskomme ennaltaehkäisevyyteen ja elämäntyyliin liitettävään hoitamiseen.

Kun haluat hoitotapahtumalta enemmän kuin pelkän kädenpuristuksen ja kotihoito-ohjeita.

75€ / 50min.

Kuntouttava valmennus

Kuntouttava valmennus on kokonaisvaltaista kehon hoitamista. Se sisältää liikuntavammojen hoitoa ja ennaltaehkäisyä, pre.- ja post-operatiivista ohjausta ja valmennusta. Alkukartoitus, tutkiminen, hoitaminen ja helposti seurattavat kuntoutusohjeet.

Hieronta ja kehonhuolto

Urheiluhieronta on yleinen hoitomuoto ja sitä voidaan myös hyödyntää lihasvammojen ehkäisyssä.

 

Urheiluhieronnassa käytetään useita erilaisia tekniikoita joiden avulla tiettyjä lihasryhmiä voidaan spesifisti käsittellä. Urheiluhieronnan avulla voidaan lievittää kipuja tai kireyttä näiltä alueilta.

95€ / 120min.
80€ / 90min.
55€ / 60min.
45€ / 45min.
29€ / 30min.

Hierontakortti 3x 60min / 155€.

Hierontakortti 5x 60min / 240€.

Hierontakortti CTN-cryo kylmähoidolla 3x 65min / 215€.

All-time alennusryhmä: -20% Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, sairaanhoitajat, poliisit, pelastajat & pitkäaikaissairaat.

69€ / 60min sis. 1-jakoisen ohjelman.
79€ / 60min sis. 2-jakoisen ohjelman.
89€ / 60min sis. 3-jakoisen ohjelman.

229 € / Valmennus startti 3x 60min, sis. ohjelman

359 € / Valmennus startti 5x 60min, sis. ohjelman

Valmennus

Kehox on juuri sinun näköistä kehonhuoltoa ja valmennusta. Valitettavan usein laiminlyömme omaa kehoamme ja uskomme sen kestävän ikuisesti mitä vain. Kehox on kuitenkin luotu yksilön tarpeisiin, koska jokainen meistä on yksilö. Tämä huomioiden kehonhuolto ja valmennuspalvelumme muokkautuvat juuri sinulle sopiviksi.

CTN-cryo kylmähoito

Huippukylmähoito on hoitomuotona luonnonmukainen ja lääkkeetön apu kivunlievitykseen. Kylmähoito lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja sopii niille, joita vaivaavat erilaiset lihas- ja nivelkivut sekä ylikuormitustilat.

Huippukylmähoito aiheuttaa kehon pintasolukossa thermoshokin eli simuloidun positiivisen hätätilan. Tällöin solut reagoivat siten, että parasympaattinen hermosto lähettää hätäsignaalin, mikä vuorostaan saa kehon tuottamaan useita hyvinvointia lisääviä entsyymejä ja hormoneja kuten esimerkiksi adrenaliinia, kortisolia, endorfiineja ja testosteronia.

niko_W.png

35€ / 3min.

CTN-cryo hoitokortti 3x 3min / 87 €.

CTN-cryo hoitokortti 5x 3min / 125 €.

Hierontakortti CTN-cryo kylmähoidolla 3x 65min / 215€.

Kehox

"Vahva mieli hakee apua, kun keho kokee kipua."

Kehox on yleiskäsite kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille sinun arkisessa viitekehyksessä. Keho kuvastaa sitä fyysistä kehystä jonka näemme ja koemme, X kuvastaa sisäisiä voimavarojamme jotka aktivoivat fyysisiä voimavarojamme. Näiden yhteisvaikutus on kiistaton ja on erityisen tärkeää huolehtia molemmista.

Kehox on myös enemmän kuin perinteistä fysioterapiaa, hierontaa tai valmennusta. Haluamme kehittää palveluitamme ja pystyä samalla myös muokkamaan hyvinvoinnin ihanteita ennaltaehkäisevämpään ja entistä enemmän lifestyle / elämäntyylilliseen suuntaan nyt sekä tulevaisuudessa.

Laita hyvä kiertämään. Suositteluiden kautta tulleet ansaitsevat -10% alennuksen hinnoista molemmille.

Varaa aikasi